Sukladno Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka (EU 2016/679) Europskog parlamenta i vijeća od 27. travnja 2016. koja je stupila na snagu 25. svibnja 2018. ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Predani smo zaštiti i poštivanju Vaše privatnosti. Preporučujemo da pažljivo proučite ova pravila kako biste razumjeli kako ćemo postupati s Vašim osobnim podacima.

Osobni podaci koje možemo prikupiti od Vas su:

 • Ime, prezime, adresa, broj mobitela i adresa e-pošte.

Ovi podaci su nam potrebni kako bi obradili vašu narudžbu i dostavili Vam kupljene proizvode. Čuvamo ih do isteka perioda reklamacije nakon čega uništavamo sve dokumente na kojima se nalaze Vaši osobni podaci, a isti nismo dužni držati po Zakonu. Poduzeće PHASELUS d.o.o. (Voditelj obrane osobnih podataka) prikuplja i obrađuje Vaše osobne podatke potrebne za učinkovito poslovanje i korištenje naših proizvoda te kako bismo vam pružili ugodno korisničko iskustvo. Neke od tih podataka nam dajete izravno npr. podatke u korespondenciji putem telefona, e-maila ili na drugi način, popunjavanjem kontakt formi za slanje narudžbe… Prilikom prikupljanja podataka poštujemo Vaše pravo na „smanjenje količine podataka“ tj., prikupljamo samo one osobne podatke koji su nužni u odnosu na svrhu za koju ih prikupljamo.

Vezano za obradu posebnih stavki osobnih podataka koji nam pomažu u poboljšanju naših proizvoda i pružanju naših usluga oslanjamo se na “zakonite interese” kao zakoniti temelj za takvu obradu. Kad god pristupate web lokaciji automatski se bilježe opći podaci poput vrste preglednika, broja posjeta i prosječnog vremena posjete web-mjestu. Vaši podaci nisu predmet daljnje obrade i ne prosljeđuju se trećim stranama.

Kako upotrebljavamo osobne podatke Vaše osobne podatke možemo upotrebljavati:

 • Za izvršavanje kupoprodajnog ugovora sklopljenog između Vas i nas
 • Za ispunjavanje Vaših zahtjeva
 • Za pružanje informacija o proizvodima i uslugama koje od nas zatražite
 • Kako bismo Vas kontaktirali, primjerice radi eventualnih promjena u dostavi
 • Kako bismo osigurali da Vam web sadržaj bude prikazan na najučinkovitiji način

Podatke dijelimo s trećim stranama samo kada smo dužni otkriti ili podijeliti Vaše osobne podatke kako bismo bili u skladu sa zakonskom obvezom, kao odgovor na pravni postupak ili za zaštitu prava, imovine ili sigurnosti tvrtke PHASELUS d.o.o., naših korisnika ili drugih.

Čuvanje osobnih podataka

Osobne podatke ne čuvamo više nego što je potrebno. Koliko je potrebno ovisit će o okolnostima svakog slučaja uzimajući u obzir svrhu prikupljanja osobnih podataka. Ako želite zatražiti da više ne koristimo vaše osobne podatke ili želite povući određenu privolu molimo kontaktirajte nas na info@topsi.hr

Sigurnost osobnih podataka

Sigurnost Vaših osobnih podataka nam je vrlo važna. Pridržavamo se Pravila za zaštitu osobnih podataka koja su u skladu sa zakonskim propisima za zaštitu osobnih podataka. Koristimo stroge postupke i napredne sigurnosne značajke kako bismo spriječili neovlašteni pristup i krađu. Nijedna metoda prijenosa putem Interneta ili različitih načina elektroničke pohrane nije 100% sigurna. Stoga ne možemo jamčiti apsolutnu sigurnost. Naše web stranice mogu sadržavati veze na web stranice trećih osoba. Ako pratite vezu na bilo koju od tih stranica imajte na umu da te web stranice imaju svoja pravila privatnosti i da ne prihvaćamo nikakvu odgovornost za ta pravila. Savjetujemo Vam da pažljivo pročitate pravila privatnosti na svakoj web lokaciji koju posjećujete.

Koja su Vaša prava

Vaša prava u vezi s postupanjem s vašim osobnim podacima su:

 • Pravo na pristup osobnim podacima koje čuvamo o Vama
 • Pravo na ispravak netočnih osobnih podataka koji se na odnose na Vas
 • Pravo na brisanje („pravo na zaborav“)
 • Pravo prigovora za korištenje Vaših osobnih podataka u svrhu izravnog marketinga
 • Pravo na ograničenje obrade Vaših osobnih podataka, uključujući automatizirano odlučivanje i profiliranje
 • Pravo na prigovor na obradu osobnih podataka
 • Pravo na prenosivost osobnih podataka

Bilo koje od navedenih prava možete ostvariti tako da nas kontaktirate na info@topsi.hr.hr . Po primitku e-maila poslat ćemo Vam obrazac zahtjeva kojeg trebate popuniti kako bismo pristupili rješavanju ostvarenja Vašeg prava u vezi s postupanjem s vašim osobnim podacima. Na svaki zahtjev će biti odgovoreno u roku 30 dana od dana primitka Vašeg pismenog zahtjeva.

Izmjene Pravila privatnosti

Sve promjene ovih Pravila privatnosti objavit ćemo na našim web stranicama. Kolačići (eng. “COOKIES”) i slične tehnologije Više informacija o kolačićima koje koristimo možete saznati ovdje.